Topp fem över roligt under julledigheten

1. Flytta.

08.00 samlades en klump lätt frusna människor, 5 personbilar och en stor flyttlastbil från Berras Biluthyrning. De mötte oss utanför vår gamla lya på Varnbäcksvägen. Blixtsnabbt packades bilarna fulla och kördes varsamt till det nya huset, som byggts av Värsåsvillan. Vi möttes av ett trivsamt hus, avloppskaos och vänliga grannar. Nu börjar vi äntligen komma i ordning!

Härmed vill jag framföra ett officiellt tack för flytthjälpen till Agne Fredricson, Tobias Fredricson, Vendela Fredricson, Lars Fränstam, Lena Hansjons, Thomas Johansson, Mathilda Thörnfeldt, Frida Wandborg, Joar Wandborg och Tina Wandborg.

Tack också till Håkan Meijer och Ann-Marie Meijer som hjälpt oss att ställa i ordning.


2. Nyårsafton utan teve.

Min fina syster Tora anordnade nyårsgalej tillsammans med sin gentlemannamässighetsexpertmake Khashayar samt ambitiösa och roliga Liisa. I en lägenhet utan teve samlades vi alla och umgicks intill tolvslaget och därefter.

Snitter, champagne, öl, brygga, fyrverkerier, sällskap, telefonsamtal till alla möjliga. En nyårsafton att minnas.


3. Julafton med släkten

Brasan sprakade, älgsteken smakade fantastiskt, Eskil hade tagit med sig choklad från Schweiz. Julafton tillsammans med den närmsta släkten. Allra roligast var det när vi ringde Signesyster som var kvar i Borås.


4. Ett parti UNO med Lars och Isak

Att det kunde vara så roligt att spela UNO? Jag hade ingen aning, men jag skrattade som aldrig förr.


5. Kerstins 60-årskalas

Grattis än en gång!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0